JOBEL STEIGERS

Jobel Steigers in Lokeren is een jong en dynamisch bedrijf dat de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt op gebied van stellingbouw. Steigers plaatsen en verplaatsen is een kunst die wij honderd procent onder de knie hebben. Met meer dan 30 jaar ervaring waakt Werfleider Johnny Moonen (0478 21 53 04) over zowel de praktische als theoretische achtergrond en wetgevingen. Isabelle (0496 25 16 63) waakt over de service en de kwaliteit van al onze diensten en materialen.

Ons materiaal

Wij werken met Layher Allround, een multifunctioneel en universeel steigersysteem voor alledaagse en gecompliceerde constructies. Layher is bovendien gecertificeerd volgens DIN ISO 9001/EN 29 001, en dat door TÜV-CERT.


Voor bedrijven en particulieren

Hebt u dak- of gevelwerken voor de boeg? Start u met een complexe constructieopdracht? Geeft u uw woning een nieuwe verflaag? Jobel Steigers selecteert voor u de juiste stelling en plaatst deze voor u.
Wij zijn gespecialiseerd in kleine en middelgrote projecten.


Wij plaatsen steigers en gevelsteigers in Oost-Vlaanderen.
Hebt u een stelling of steiger nodig? U wenst een persoonlijke en gedetailleerde offerte? Neem snel contact met ons op via ons contactformulier. Ontdek snel onze diensten, onze troeven en onze referenties.

Onze Diensten